Terms of use

Όροι Χρήσης

Εταιρεία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Ecocktails.gr ανήκει στην εταιρεία με τα παρακάτω στοιχεία:

Ι.ΠΑΛΙΟΥΡΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ – PREMIUM BRANDS

ΤΗΛ.   - FAX.

2106839800

ΑΦΜ. - ΔΟΥ.

800365680 ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ

000118511120000

Όριο ηλικίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Ecocktails.gr πωλεί οινοπνευματώδη προϊόντα μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πώληση σε αντίθετη περίπτωση.

Παραγγελίες

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ecocktails.gr με τους εξής τρόπους:

 • Μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.Ecocktails.gr
 • Μέσω email στην διεύθυνση info@Ecocktails.gr
 • Μέσω τηλεφώνου καλώντας τον αριθμό 2106839800

Η παραγγελία με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους συνιστά αποδοχή των

όρων χρήσεως του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ώρες λειτουργίας

Το Ecocktails.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και, ως εκ τούτου, είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες/πελάτες του 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ωστόσο, η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το κατάστημα είναι εφικτή εντός των ωρών 09:00π.μ, έως 17:00μ.μ, τις καθημερινές, εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

Ώρες παράδοσης

Ανάλογα με την εκάστοτε παραγγελία, οι ώρες παράδοσης του Ecocktails.gr είναι από τις 11:00π.μ, έως τις 20:00μ.μ καθημερινές. Κατόπιν συνεννοήσεως, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό κατάστημα του Ecocktails.gr, χωρίς χρέωση, καθημερινές εκτός Σαββάτου από 09:00πμ έως 17:00μμ .

Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι τελικές, σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) και τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης που αντιστοιχεί σε κάθε προϊόν. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Ecocktails.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων του χωρίς έγγραφη ενημέρωση προς τους πελάτες. Οι χρεώσεις του κόστους αποστολής υπολογίζονται με βάση την διεύθυνση και τον χρόνο παράδοσης.

Περιγραφές προϊόντων

Οι περιγραφές των προϊόντων του καταστήματος έχουν γίνει από την ομάδα του Ecocktails.gr με βάση προσωπικές δοκιμές ή/και πληροφορίες από τους ίδιους τους παραγωγούς τους. Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβέστερη περιγραφή των προϊόντων, ωστόσο το ηλεκτρονικό κατάστημα Ecocktails.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη, καθώς και για ενδεχόμενες ανακρίβειες στις περιγραφές των προϊόντων του καταλόγου του. Οι περιγραφές των προϊόντων και των παραγωγών που περιλαμβάνονται στις σελίδες του Ecocktails.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας.

Φωτογραφίες προϊόντων/παραγωγών

Στο μεγαλύτερο μέρος τους τα προϊόντα του καταλόγου του Ecocktails.gr έχουν φωτογραφηθεί επί τούτου από επαγγελματία φωτογράφο, προστατεύονται με υδατογράφημα του λογοτύπου της εταιρείας και αποτελούν πνευματική της ιδιοκτησία.

Τρόποι πληρωμής

Οι πελάτες του Ecocktails.gr μπορούν να επιλέξουν από τις εξής επιλογές πληρωμής των παραγγελιών τους:

 • Πιστωτική κάρτα
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει εξόφληση τόσο για το συγκεκριμένο είδος, όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.

Τρόποι αποστολής/παράδοσης

Ανάλογα με την διεύθυνση του παραλήπτη, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier),. Επιπλέον, ο πελάτης έχει την επιλογή να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό κατάστημα της Ecocktailsκατόπιν συνεννοήσεως, χωρίς χρέωση.

Απόψεις και περιεχόμενο από τρίτες πηγές

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο ιστολόγο (blog) του ηλεκτρονικού καταστήματος, στις κριτικές από πελάτες, αλλά και σε εξωτερικές σελίδες που παρατίθενται μέσω συνδέσμων (link) δεν εκφράζουν την εταιρεία, η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτές.

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι χρηματικές συναλλαγές με το ηλεκτρονικό κατάστημα Ecocktails.gr γίνονται είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Η ασφάλεια των συναλλαγών διασφαλίζεται με ευθύνη και με τους όρους των συγκεκριμένων οργανισμών.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή προσωπικών στοιχείων από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ecocktails.gr γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα την ενημέρωση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του. Η εισαγωγή των στοιχείων αυτών από τον πελάτη στον ιστοχώρο Ecocktails.gr συνιστά έγγραφη συγκατάθεση για την χρήση τους με αυτό τον σκοπό. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα ενοικιάσει, πωλήσει ή προωθήσει τα στοιχεία αυτά προς οποιονδήποτε τρίτο για κανένα λόγο.

Έκδοση απόδειξης/τιμολογίου

Η εταιρεία υποχρεούται να εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης (ή τιμολογίου βάσει στοιχείων που ο πελάτης θα προσκομίσει) για κάθε αγορά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ  www.Ecocktails.gr

1. Προοίμιο

1.1 Ο παρών ιστότοπος (https://www.Ecocktails.gr) αποτελεί το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Ι. ΠΑΛΙΟΥΡΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ – PREMIUMBRANDS, Λεωφ. Βουλιαγμένης 538, 17456 Άλιμος.

1.2 Οι κατωτέρω όροι και προϋποθέσεις (εφεξής καλούμενοι για λόγους συντομίας «Όροι Χρήσης») αποτελούν τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες η Εταιρία παρέχει σε εσάς, τους Καταναλωτές, Χρήστες ή/και απλούς Επισκέπτες, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της μέσω του Ηλεκτρονικού της Καταστήματος Ecocktails.gr. Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να προβείτε σε επίσκεψη, περιήγηση ή/και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου καθώς και των υπηρεσιών και εφαρμογών που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτού (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) καλείστε να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους παρόντες Όρους Χρήσης και εν συνεχεία να δηλώσετε ότι τους αποδέχεστε, συμπληρώνοντας το σχετικό τετραγωνίδιο “Αποδέχομαι”.

1.3 Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και διαφοροποίησης της παρούσας ιστοσελίδας και του περιεχομένου της σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ενημερώνοντάς σας σχετικά μέσω της ανάρτησης των τροποποιημένων όρων και του περιεχομένου στην παρούσα δικτυακή τοποθεσία. Ως εκ τούτου, οφείλετε κάθε φορά να ελέγχετε για ενδεχόμενες τροποποιήσεις των Όρων Χρήσης και εφόσον τις αποδέχεστε συμπληρώνοντας το σχετικό τετραγωνίδιο “Αποδέχομαι”, συνεχίζετε την πλοήγησή σας ή/και χρήση των υπηρεσιών και εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου.

1.4 Ρητά ορίζεται ότι η χρήση του παρόντος Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των υπηρεσιών και εφαρμογών που αυτό προσφέρει, προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης. Σε περίπτωση που κάποιος Καταναλωτής/Χρήστης/Επισκέπτης διαφωνεί με τους όρους χρήσης, καλείται να μην προβαίνει σε πλοήγηση, να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε συναλλαγή με το παρόν Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

Σημείωση: Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική Απορρήτου) αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων Όρων Χρήσης.

2. Γενικοί Όροι

2.1 Το παρόν συνιστά το Συμφωνητικό που συνάπτεται μεταξύ εσάς, του Καταναλωτή, Χρήστη ή/και απλού Επισκέπτη (εφεξής καλούμενοι για λόγους συντομίας «εσείς», «εσάς», «Καταναλωτής, Χρήστης ή/και Επισκέπτης»)και της ανωτέρω Εταιρίας με το δ.τ. «PREMIUMBRANDS». Η περιήγηση, η πρόσβαση ή/και η χρήση των υπηρεσιών και εφαρμογών που διατίθενται μέσω του παρόντος Ηλεκτρονικού Καταστήματος προϋποθέτει τη συμφωνία σας ως προς τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται παρακάτω (οι οποίοι στο σύνολό τους καλούνται «το Συμφωνητικό»).

2.2 Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ecocktails.gr προσπαθεί να συντηρεί και να εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα του δικτυακού του τόπου και του περιεχομένου του. Ανεξάρτητα από τις προσπάθειες αυτές, η διαθεσιμότητα του παρόντος δικτυακού τόπου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τεχνικός εξοπλισμός που διαθέτετε, ο αριθμός των ατόμων που προσπαθούν να συνδεθούν, ταυτόχρονα, με τον παρόντα δικτυακό τόπο ή το Διαδίκτυο κ.λπ. Συνεπώς, η Εταιρία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη αν για οποιονδήποτε λόγο, οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, ο παρών δικτυακός τόπος δεν είναι διαθέσιμος.

2.3 Η Εταιρία, και συνακόλουθα το παρόν Ηλεκτρονικό Κατάστημα, δικαιούνται ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση να μεταβάλλουν τη φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστέλλουν ή να διακόπτουν πρόσκαιρα ή και μόνιμα τη λειτουργία αυτού. Επιπλέον, η Εταιρία δύναται να περιορίζει την πρόσβαση σε κάποια τμήματα του παρόντος δικτυακού τόπου και για ορισμένο χρονικό διάστημα.

2.4 Μολονότι είναι πρωταρχικό μέλημα της Εταιρίας να παρέχει στους Καταναλωτές/Χρήστες/Επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου πλήρη, ορθή και ακριβή πληροφόρηση, ωστόσο, στο περιεχόμενο αυτού (του παρόντος δικτυακού τόπου) δύναται να ανευρίσκονται κάποια ορθογραφικά ή/και τεχνολογικά λάθη (π.χ. τυπογραφικά λάθη, παραλείψεις, ανακρίβειες). Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να αφορά στις τιμές και στη διαθεσιμότητα, καθώς επίσης και σε προϊόντα τα οποία είναι παλιά. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει αυτό το περιεχόμενο ακόμη και μετά την παραγγελία προϊόντων, καθώς επίσης, μπορεί να αλλάξει ή να επικαιροποιήσει την πληροφόρηση χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για τους λόγους αυτούς, η Εταιρία απολογείται για την όποια ταλαιπωρία δύναται να προκληθεί από τέτοιου είδους λάθη.

2.5 Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής αλκοολούχων ποτών εκτός Ελλάδος

3. Έννοιες και Ορισμοί

Σχετικά με τους όρους που χρησιμοποιούνται στον παρών δικτυακό τόπο της Eταιρίας, ισχύουν τα παρακάτω:

 1. «Εταιρία» είναι η εταιρία με την επωνυμία «Ι. ΠΑΛΙΟΥΡΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ – PREMIUM BRANDS».
 2. «Ηλεκτρονικό Κατάστημα», «Ιστοσελίδα»«Ιστότοπος»«Ecocktails.gr» ή/και https://www.Ecocktails.gr είναι ο δικτυακός τόπος του Ηλεκτρονικού Καταστήματος που διατηρεί και διαχειρίζεται η ανωτέρω Εταιρία και συμπεριλαμβάνει το «περιεχόμενο», τις «υπηρεσίες» και τις «εφαρμογές».
 3. «Περιεχόμενο» είναι όλα τα κείμενα, τα γραφικά, ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα.
 4. «Κείμενο» είναι όλα τα κείμενα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα, είτε είναι κείμενο της σύνταξης, επιμορφωτικό ή συμβουλευτικό είτε διαφημιστικό.
 5. «Γραφικά» είναι όλα τα λογότυπα, κουμπιά και όλα τα υπόλοιπα γραφικά στοιχεία της ιστοσελίδας.
 6. «Σχεδιασμός» είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί και η σελιδοποίηση της ιστοσελίδας.
 7. «Προγραμματισμός» είναι ο κωδικός χρήστη (HTML, JavaScript, etc.) και ο κωδικός του διακομιστή που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα.
 8. «Υπηρεσίες» είναι όλες οι υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού του τόπου το Ecocktails.gr.
 9. «Εφαρμογές» είναι όλες οι εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές, που παρέχει ή επιτρέπει την πρόσβαση μέσω του Ηλεκτρονικού της Καταστήματος η Εταιρία.
 10. «Χρήστης» είναι κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επισκέπτεται το «Ecocktails.gr» και δημιουργεί προσωπικό Λογαριασμό στον δικτυακό τόπο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.
 11. «Καταναλωτής» είναι κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επισκέπτεται το Ecocktails.gr και προβαίνει τελικά σε αγορά προϊόντων.
 12. «Επισκέπτης» είναι κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επισκέπτεται τον δικτυακό τόπο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.
 13. «Λογαριασμός» είναι η καταχώρηση του Επισκέπτη ως Χρήστη στον δικτυακό τόπο https://www.Ecocktails.gr.
 14. «Προϊόν» είναι κάθε αντικείμενο που διατίθεται προς πώληση μέσω του Ecocktails.gr.
 15. «Καλάθι Αγορών» είναι το σύνολο των επιλεγμένων από εσάς προϊόντων αγοράς. Η ύπαρξή του σας επιτρέπει να παρακολουθείτε, να προσθέτετε και να αφαιρείτε είδη, όπως θα κάνατε και σε ένα κανονικό κατάστημα.

4. Εγγραφή και Δημιουργία Λογαριασμού

4.1 Δεν απαιτείται η εγγραφή σας στο Ecocktails.grπροκειμένου να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του και να προβείτε σε παραγγελία και αγορά ενός ή περισσοτέρων προϊόντων. Ωστόσο, με τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλο το φάσμα της λειτουργικότητας της δικτυακής τοποθεσίας https://Ecocktails.gr/ καθώς διευκολύνεται η πρόσβαση και χρήση των υπηρεσιών και εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων και των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας. 4.2 Συγκεκριμένα, με τη δημιουργία λογαριασμού έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ήτοι το ονοματεπώνυμό σας ή την επωνυμία της εταιρίας σας και το ΑΦΜ αυτής, το φύλο σας, την ημερομηνία γέννησής σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, την πλήρη διεύθυνση αποστολής που επιθυμείτε καθώς και έναν προσωπικό κωδικό πρόσβασης, ούτως ώστε να μην απαιτείται η εκ νέου καταχώρησή τους κάθε φορά που θέλετε να παραγγείλετε και να αγοράσετε ένα ή περισσότερα προϊόντα, εξοικονομώντας με τον τρόπο αυτό πολύτιμο χρόνο χρήμα. Τα βασικά οφέλη λοιπόν της δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού είναι η γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση των αγορών σας, η παρακολούθηση των παραγγελιών σας καθώς και η δυνατότητα τήρησης αρχείου των παραγγελιών που έχετε κάνει (ιστορικό παραγγελιών).

4.3 Για να προβείτε στη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στο Ecocktails.gr και για να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε υπηρεσία ή/και εφαρμογή διατίθεται ή είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας, καλείστε προηγουμένως να αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου, συμπληρώνοντας το σχετικό τετραγωνίδιο “Αποδέχομαι”. Με την αποδοχή των Όρων Χρήσης, δηλώνετε ότι είστε ενήλικας, ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών. Η Εταιρία δεν προτίθεται να συγκεντρώσει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων ούτε να πωλήσει οινοπνευματώδη προϊόντα σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Σε περίπτωση που λάβει χώρα μια τέτοια ενέργεια, η Εταιρία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη. Για το λόγο αυτό, η Εταιρία προτρέπει όλα τα άτομα που έχουν την κηδεμονία ανηλίκων να πληροφορούν τα ανήλικα τέκνα σχετικά με την ασφαλή και υπεύθυνη χρήση του Διαδικτύου.

4.4 Σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η δημιουργία περισσοτέρων του ενός προσωπικών λογαριασμών. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό στον δικτυακό τόπο μέσω μη εξουσιοδοτημένων μέσων, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, της χρήσης αυτοματοποιημένης συσκευής, λειτουργικού κώδικα (script), διαδικτυακού ρομπότ (bot), ή προγραμμάτων spider, crawler ή scraper.

4.5 Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας και τη δημιουργία προσωπικού σας λογαριασμού, η Εταιρία σας αποστέλλει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης (Email Επιβεβαίωσης),προκειμένου να σας γνωστοποιήσει ότι έχει γίνει δεκτή η εγγραφή σας.

4.6 Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας καθώς και για νέα προϊόντα μας, έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στις λίστες παραληπτών (mailinglists) ενημερωτικών δελτίων (Νewsletters) του Ecocktails.gr. Μπορείτε να αποχωρήσετε από τις λίστες παραληπτών (mailinglists) ενημερωτικών δελτίων (Νewsletters) ανά πάσα στιγμή πατώντας «Διαγραφή» (Unsubscribe) ή στέλνοντάς μας ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο info@ecocktails.gr.

4.7 Οι εγγεγραμμένοι χρήστες είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και της ασφάλειας των κωδικών σας καθώς και για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας λογαριασμό (UserAccount) στο Ecocktails.gr. Εάν πιστεύετε ότι ένα μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο έχει παραβιάσει τους κωδικούς σας και προβαίνει σε ενέργειες ερήμην σας, πρέπει να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν αποστέλλοντας μας ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο info@ecocktails.gr.

4.8 Οι εγγεγραμμένοι χρήστες είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα προσωπικά δεδομένα που έχετε εισάγει στο Ecocktails.grκαι συμφωνείτε να τα διατηρείτε και να τα ενημερώνετε επιμελώς ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη. Για την εγκυρότητα των προσωπικών δεδομένων που έχετε εισάγει στο Ecocktails.gr, η Εταιρία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη. Αναγνωρίζετε ότι η Εταιρία δεν έχει κανέναν έλεγχο αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την αλήθεια και την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από εσάς.

4.9 Οι εγγεγραμμένοι χρήστες οφείλετε να χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα σύμφωνα με την κείμενη ελληνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς και τους παρόντες Όρους Χρήσης και να μην προβαίνετε σε πράξεις ή/και παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή/και δυσλειτουργία της ιστοσελίδας και να επηρεάσουν αρνητικά ή/και να θέσουν σε κίνδυνο τη χρήση της.

4.10 Οι εγγεγραμμένοι χρήστες ευθύνεστε αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του προσωπικού σας λογαριασμού και την τυπική έξοδο σας από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Η Εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των εγγεγραμμένων χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου να σεβαστούν και να ακολουθήσουν τα ανωτέρω.

4.11 Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να διεξάγει διαδικασίες επαλήθευσης και ασφάλειας σχετικά με όλες τις πληροφορίες που παρέχονται από πλευράς σας. Εάν η Εταιρία έχει λόγους να πιστεύει ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς κατά την εγγραφή σας ή/και κατά τη χρήση οποιωνδήποτε υπηρεσιών/εφαρμογών του Ecocktails.grπαραβιάζουν ή είναι πιθανό να παραβιάσουν οποιαδήποτε διάταξη της κείμενης ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και των παρόντων Όρων Χρήσης, η Εταιρία, κατά την απόλυτη κρίση της, μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνει κατάλληλη, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της απενεργοποίησης του προσωπικού σας λογαριασμού.

4.12 Η Εταιρία έχει το δικαίωμα απενεργοποίησης του προσωπικού σας λογαριασμού σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι κάποιος εγγεγραμμένος χρήστης χρησιμοποιεί διευθύνσεις ΙΡ μεσολαβητή με σκοπό να αποκρύψει τη χρήση περισσότερων του ενός λογαριασμών ή εάν κάποιος εγγεγραμμένος χρήστης κακόβουλα παρεμβαίνει, επηρεάζει δυσμενώς, αναστέλλει ή διακόπτει την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας ή/και των υπηρεσιών/εφαρμογών που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτής.

4.13 Οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας του Ecocktails.gr, προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση και δεν επιτρέπεται η πώληση/μεταπώληση των υπηρεσιών/εφαρμογών αυτών σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος ή γενικά η οικονομική τους εκμετάλλευση, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη έγκριση της Εταιρίας. Σας δηλώνουμε ρητά ότι δεν επιτρέπεται η τεχνική συγκομιδής υλικού από τη δικτυακή τοποθεσία (webharvesting).

4.14 Η χρήση από πλευράς σας των παρεχόμενων υπηρεσιών/εφαρμογών, δεν εμποδίζει την Εταιρία από το να επιτρέπει σε άλλους να χρησιμοποιούν επίσης τις παρεχόμενες υπηρεσίες/εφαρμογές.

4.15 Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ανά πάσα στιγμή, αποστέλλοντάς μας ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο info@ecocktails.gr. Τα προσωπικά δεδομένα που έχετε εισάγει μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή στον παρόντα δικτυακό τόπο θα τα διαχειριστούμε σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

4.16 Το δικαίωμα απενεργοποίησης του προσωπικού σας λογαριασμού στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν θα βλάψει κανένα άλλο δικαίωμα ή αξίωση αποζημίωσης ή/και αποκατάστασης που μπορεί να έχει η Εταιρία σχετικά με οποιαδήποτε παραβίαση των υποχρεώσεων και ευθυνών σας που προϋπήρχαν της απενεργοποίησης του προσωπικού σας λογαριασμού.

5. Συλλογή και Επεξεργασία Δεδομένων

5.1Δεν απαιτείται να εισάγετε προσωπικά σας δεδομένα για να πλοηγηθείτε στο Ecocktails.gr. Καλείστε όμως να εισάγετε, κατόπιν της προηγούμενης ρητής συγκατάθεσής σας, τα προσωπικά σας δεδομένα σε περίπτωση που επιθυμείτε να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό στο Ecocktails.gr, να εγγραφείτε σε διάφορες υπηρεσίες και εφαρμογές που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας, και να προβείτε σε παραγγελία και αγορά προϊόντων. Η Εταιρία συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρείτε στο Ecocktails.grμε γνώμονα την ενημέρωση και βέλτιστη εξυπηρέτησή σας και με σκοπό την εκπλήρωση του συνόλου των υποχρεώσεών της που απορρέουν από τη μεταξύ της Εταιρίας και εσάς συναφθείσα σύμβαση ηλεκτρονικής πώλησης και το νόμο.

5.2. Στο πλαίσιο της σύμβασης ηλεκτρονικής πώλησης που συνάπτεται μεταξύ εσάς και της Εταιρίας, η Εταιρία δύναται να μεταβιβάσει σε τρίτους συνεργάτες της ή/και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρίες με αυτήν (π.χ. εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, εταιρίες αποστολής, λογιστικά γραφεία κ.λπ.) όποια από τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητα προκειμένου να ολοκληρωθεί η γενόμενη εκ μέρους σας παραγγελία και αγορά προϊόντος από το Ecocktails.gr ή όποια εξ’ αυτών είναι απαραίτητα με βάση το νόμο (π.χ. φορολογικός έλεγχος, αστική αξίωση της Εταιρίας κ.λπ.). Στην περίπτωση που έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας, το Ecocktails.gr δύναται να γνωστοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για διαφημιστική προβολή των προϊόντων που αυτοί προσφέρουν, καθώς και σε επιχειρήσεις που πραγματοποιούν έρευνες αγοράς ή άλλη παρεμφερή δραστηριότητα. Ρητά ορίζεται ότι έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή, την ως άνω συγκατάθεσή σας αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο info@ecocktails.gr.

5.3 Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα υποβολής αιτήματος για διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχετε εισάγει στο Ecocktails.gr ή για περιορισμό της επεξεργασίας τους ή/και δικαίωμα αντίταξης/εναντίωσης στην επεξεργασία τους καθώς και δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας. Σας γνωρίζουμε ότι έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσής σας περί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ανά πάσα στιγμή, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο info@ecocktails.gr.

5.4 Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη ελληνική και κοινοτική νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και της Οδηγίας 2016/680/ΕΕ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλώ μεταβείτε στην Πολιτική Απορρήτου.

5.5 Η Εταιρία δεν διαβιβάζει, κοινοποιεί, γνωστοποιεί ή/και διαθέτει σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε στον δικτυακό της τόπο χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσής σας, υπό την επιφύλαξη των όσων ορίζονται στο παρόν και στην Πολιτική Απορρήτου.

5.6 Η Εταιρία, ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας (DataController), δύναται να προβεί στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που εισάγετε στον δικτυακό της τόπο, εφόσον:

- έχει λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας για τον συγκεκριμένο σκοπό επεξεργασίας,

- η επεξεργασία είναι απολύτως αναγκαία για τη διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος δικού σας ή άλλου φυσικού προσώπου,

- η επεξεργασία είναι απολύτως αναγκαία για την εξυπηρέτηση ουσιώδους δημοσίου συμφέροντος,

- η επεξεργασία είναι απολύτως αναγκαία για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων,

- η επεξεργασία είναι απολύτως αναγκαία για την πρόληψη, διερεύνηση, διακρίβωση, βεβαίωση ή τη δίωξη εγκλημάτων ή την εκτέλεση ποινικών κυρώσεων, ή

- η επεξεργασία είναι απολύτως αναγκαία για σκοπούς εθνικής ασφάλειας.

5.7 Εκτός από τα προσωπικά σας δεδομένα, συλλέγονται αυτόματα τεχνικά δεδομένα στους διακομιστές της Εταιρίας κατά τη διάρκεια της πλοήγησής σας στο Ecocktails.gr. Οι πληροφορίες που συλλέγονται με αυτόματες μεθόδους μπορεί να είναι, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ο τύπος φυλλομετρητή (browser), διευθύνσεις IP, προγράμματα περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, πληροφορίες από cookies, ο πάροχος υπηρεσιών του Διαδικτύου σας, η γλώσσα, η ζώνη ώρας και η τοποθεσία σας μέσω της τεχνολογίας GPS (ή άλλης παρόμοιας).

5.8 Δυνάμεθα να συλλέξουμε πληροφορίες, ακόμη και όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε ιστοσελίδες, υπηρεσίες και εφαρμογές τρίτων μερών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας ή αλληλοεπιδρούν με οποιονδήποτε τρόπο με την ιστοσελίδα μας, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές μας.

5.9 Τα δεδομένα που συλλέγονται από εσάς αποθηκεύονται στους Servers της Εταιρίας που βρίσκονται στην έδρα της.Η Εταιρία δύναται να ορίσει τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την επεξεργασία των δεδομένων σας (DataProcessors), καθώς και για τη διαχείριση και τη λειτουργία ορισμένων λειτουργιών της ιστοσελίδας. Η Εταιρία εγγυάται ότι λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας, διατηρώντας μάλιστα αρχείο όλων των κατηγοριών δραστηριοτήτων επεξεργασίας. ToEcocktails.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με τον τρόπο αυτό κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και τη διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Διαδίκτυο. 
Το πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Ωστόσο, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι δυνατόν να είναι απόλυτα ασφαλής ή άνευ σφαλμάτων.

5.10 Σε περίπτωση ολικής ή μερικής αλλαγής στην ιδιοκτησία της Εταιρίας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, πώλησης, απορρόφησης, συγχώνευσης, ενοποίησης, αλλαγής ελέγχου ή εξαγοράς των υλικών ή/και άυλων περιουσιακών στοιχείων της Εταιρίας σε τρίτο/α μέρος/μέρη (φυσικό/ά ή νομικό/ά πρόσωπο/α) καθώς και σε περίπτωση αναδιοργάνωσης ή εκκαθάρισης της Εταιρίας, διατηρούμε το δικαίωμα να κοινοποιήσουμε, διαβιβάσουμε, μεταβιβάσουμε, πωλήσουμε, εκχωρήσουμε ή παραχωρήσουμε, εν όλω ή εν μέρει τα δεδομένα σας, αφότου προηγουμένως σας ενημερώσουμε σχετικά και λάβουμε τη συγκατάθεσή σας για αυτό όπου αυτό απαιτείται.

6. Cookies

6.1 Η Εταιρία μπορεί να συλλέξει δεδομένα ταυτοποίησής σας, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνολογίες, όπως τα cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή και δεν λαμβάνουν γνώση ούτε προκαλούν βλάβη οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα και την ορθότερη παρουσίαση της ιστοσελίδας ενώ αποτελούν επιθυμητό και χρήσιμο εργαλείο για τη μέτρηση της διαδικτυακής κυκλοφορίας.

6.2   Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί κυρίως cookies για να «θυμάται»:

 • τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τον ιστότοπο,
 • τα προϊόντα που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας,
 • ότι έχει πραγματοποιηθεί σύνδεση σε κάποιο λογαριασμό,

Επίσης, ορισμένα βίντεο που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούν cookies για να συγκεντρώνουν ανώνυμα στατιστικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο φθάσατε ως το συγκεκριμένο σημείο και για το ποια βίντεο επισκεφτήκατε.

6.3 Κατά την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα θα κληθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση των cookies και την επεξεργασία των δεδομένων σας που λαμβάνονται μέσω αυτών. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα πλοήγησής σας στο Διαδίκτυο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενημερώνεστε για τη χρήση των cookies και να ορίζετε την προστασία απορρήτου που επιθυμείτε, επιλέγοντας μεταξύ μέγιστης προστασίας (για παράδειγμα «να μην γίνεται ποτέ αποδοχή cookies») και ελάχιστης προστασίας (για παράδειγμα «να γίνεται πάντα αποδοχή cookies») καθώς και ενός ενδιάμεσου επιπέδου προστασίας (για παράδειγμα «απόρριψη των cookies τρίτων» ή «αποδοχή cookies μόνο του προβαλλόμενου ιστοτόπου). Αυτές οι ρυθμίσεις απορρήτου θα παρουσιάζονται ευκρινώς και με εύληπτο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ μεταβείτε στην Πολιτική για τα Cookies.

7. Είδη προς πώληση –- Επιλογή προϊόντων –- Τιμές

7.1 Τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση μέσω του Ecocktails.gr, δεν είναι προϊόντα της Εταιρίας αλλά προϊόντα των συμβεβλημένων με την Εταιρία τρίτων εταιριών/παραγωγών, που προβάλουν και προωθούν τα προϊόντα τους μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, και ως εκ τούτου ουδεμία ευθύνη φέρει η Εταιρία για αυτά.

7.2 Κάθε συνεργαζόμενη/ος εταιρία/παραγωγός έχει δεσμευτεί απέναντι στην Εταιρία ότι τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση μέσω του Ecocktails.grδεν είναι προϊόντα παράνομης/εγκληματικής ενέργειας.

7.3 Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος που διατίθεται προς πώληση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρατίθενται σε εσάς είτε κατόπιν προσωπικών δοκιμών από την ομάδα του Ecocktails.grείτε απευθείας όπως μας δίνονται από την κάθε συνεργαζόμενη/ο εταιρία/παραγωγό. Διευκρινίζεται ότι οι περιγραφές των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο Ecocktails.grαποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας. Η Εταιρία σας δηλώνει ότι έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβέστερη περιγραφή των προϊόντων, ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι περιγραφές και τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος είναι απόλυτα ακριβή, πλήρη, αξιόπιστα ή χωρίς λάθη και ως εκ τούτου η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει.

7.4 Στο μεγαλύτερο μέρος τους, τα προϊόντα που προβάλλονται στο Ecocktails.gr έχουν φωτογραφηθεί επί τούτου από επαγγελματία φωτογράφο, προστατεύονται με υδατογράφημα του λογοτύπου της Εταιρίας και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας. Οι φωτογραφίες των οινοποιείων, αμπελώνων, αποστακτηρίων κ.λπ. χρησιμοποιούνται με την άδεια των κατόχων τους και αποτελούν πνευματική τους ιδιοκτησία.

7.5 Η Εταιρία συνιστά στους Καταναλωτές να ελέγχουν την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που επιθυμούν να παραγγείλουν προς αποφυγή τυχόν, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αλλεργικών και λοιπών αντιδράσεων που μπορεί να προκύψουν από την κατανάλωση ή/και χρήση των προϊόντων αυτών. Κάθε συνεργαζόμενη/ος εταιρία/παραγωγός οφείλει να ενημερώνει τους Καταναλωτές για την ύπαρξη τυχόν αλλεργιογόνων συστατικών στα προϊόντα του. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για τα προϊόντα καθώς την αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι συνεργαζόμενες/οι εταιρίες/παραγωγοί που μας προμηθεύουν με τα προϊόντα τους.

7.6 Η Εταιρία σας ενημερώνει σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που τίθενται προς πώληση μέσω του Ecocktails.gr με σχετική αναφορά κάτω από την περιγραφή κάθε προϊόντος.

7.7 Επιπρόσθετα, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το/α προϊόν/τα της επιλογής σας στα αγαπημένα σας, τοποθετώντας τα στη δική σας λίστα επιλογών (Wishlist).

7.8 Οι τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν ισχύουν μόνο για αγορά onlineή τηλεφωνική από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. αλλά όχι το κόστος αποστολής, το οποίο υπολογίζεται κατά το τελικό στάδιο της παραγγελίας με βάση τη διεύθυνση αποστολής και το χρόνο παράδοσης. Τυχόν αναπροσαρμογή της τιμής ενός ή περισσοτέρων προϊόντων που διατίθενται προς πώληση μέσω του Ecocktails.grαποτελεί δικαίωμα της Εταιρίας. Η νέα ορισθείσα τιμή θα αναρτάται απευθείας κάτω από το/α αντίστοιχο/α προϊόν/τα. Η Εταιρία υποχρεούται να εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης (ή τιμολόγιο βάσει των στοιχείων που εσείς έχετε καταχωρήσει στο Ecocktails.gr) για κάθε αγορά.

7.9 Οι τιμές και τα προϊόντα προς πώληση καθώς και η διαθεσιμότητά τους και τα χαρακτηριστικά τους υπόκεινται σε αλλαγές. Για το λόγο αυτό, πριν από την υποβολή και αποστολή της παραγγελίας σας, σας ζητείται να επαληθεύσετε το/α προϊόν/τα που έχετε επιλέξει καθώς και την τιμή πώλησής του.

7.10 Τα προϊόντα που αγοράζετε μέσω του Ecocktails.gr προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση και όχι για εμπορικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς ή σκοπούς μεταπώλησης.

8. Παραγγελία

8.1 Η υποβολή παραγγελίας συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς του/των επιλεγμένου/νων προϊόντος/ντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται στο τελικό στάδιο της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., Ε.Φ.Κ., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως Καταναλωτής και δύναται να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους: α) ηλεκτρονικά, είτε μέσω του https://Ecocktails.gr/ (online παραγγελία) είτε β) στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο info@ecocktails.gr είτε γ) τηλεφωνικά, καλώντας στο +30 210 6839800. Ως ηλεκτρονικό κατάστημα, το Ecocktails.gr είναι προσβάσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Ωστόσο, η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το κατάστημα είναι εφικτή εντός των ωρών 09:00 έως 17:00 καθημερινές.

8.2 Για να προβείτε σε παραγγελία προϊόντων μέσω του Ecocktails.gr, εισάγετε αρχικά τα στοιχεία πρόσβασης στη σελίδα εισόδου στο Λογαριασμό σας ή δημιουργείτε νέο Λογαριασμό, εάν είστε νέος Χρήστης. Διατηρείτε, ωστόσο, τη δυνατότητα να προβείτε σε παραγγελία προϊόντων και ως Επισκέπτης.

8.3 Κατόπιν επιλογής των προϊόντων που επιθυμείτε τα προσθέτετε στο Καλάθι Αγορών σας. Στην οθόνη, θα εμφανιστεί το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένων Φ.Π.Α., ΕΦΚ και εξόδων σύμφωνα με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της Εταιρίας καθώς και εξόδων μεταφοράς, αφαιρουμένων τυχόν εκπτώσεων τις οποίες δικαιούσθε.  Στη συνέχεια θα ζητηθεί ο τρόπος πληρωμής για να ολοκληρωθεί η αγορά σας.

8.4 Πριν από την υποβολή και αποστολή της παραγγελίας σας, σας ζητείται να επαληθεύσετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει καθώς και την τιμή πώλησής τους. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το Ecocktails.gr, δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (Εmail Επιβεβαίωσης) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που μας υποδείξατε κατά την υποβολή της εν λόγω παραγγελίας σας. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με τις πληροφορίες παράδοσης.

8.5 Το Ecocktails.gr χρησιμοποιεί μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας που έχει ήδη καταχωρηθεί στο σύστημά μας αλλά δεν έχει ακόμα φύγει από τoκατάστημά μας για αποστολή. Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο info@ecocktails.gr. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

9. Τρόπος Πληρωμής

9.1 Στο Ecocktails.gr  μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα επιλέγοντας έναν από τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική κάρτα
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για τους τρεις πρώτους τρόπους πληρωμής σημειώνεται ότι η διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει εξόφληση (ή έχουμε επιβεβαίωση της κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό), τόσο για το συγκεκριμένο προϊόν όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.

9.2 Αφού υποβάλετε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας σας, εγγυάστε είτε ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος αυτής (της κάρτας) είτε ότι έχετε εξουσιοδοτηθεί από τον κάτοχό της για να την χρησιμοποιήσετε. Σε περίπτωση που δεν είστε ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας, η Εταιρία δεν ευθύνεται έναντι του νόμιμου κατόχου της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για αγορά από το Ecocktails.gr.

9.3 Ο κάτοχος της κάρτας διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής και περαιτέρω να ζητήσει την ακύρωση της, μέχρι το χρονικό όριο κατά το οποίο η παραγγελία του δεν έχει ακόμα αποσταλεί από τo κατάστημά μας και δεν κατευθύνεται για παράδοση. Ο κάτοχος της κάρτας διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής και δικαιούται περαιτέρω να ζητήσει την ακύρωσή της, μέχρι το χρονικό όριο κατά το οποίο η παραγγελία του έχει αποσταλεί από τo κατάστημά μας και κατευθύνεται για παράδοση.

9.4 Για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό από μη συνεργαζόμενη τράπεζα, τα τυχόν έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο εσάς.

9.5 Οι χρηματικές συναλλαγές με το ηλεκτρονικό κατάστημα Ecocktails.gr γίνονται είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής είτε μέσω πιστωτικών καρτών. Η ασφάλεια των συναλλαγών διασφαλίζεται με ευθύνη και με τους όρους των συγκεκριμένων οργανισμών.

10. Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών

10.1 Ανάλογα με την διεύθυνση αποστολής, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Επιπλέον, έχετε την επιλογή να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της PREMIUMBRANDS στον Άλιμο , κατόπιν συνεννοήσεως, χωρίς χρέωση.

10.2 Τα έξοδα μεταφοράς κυμαίνονται ανάλογα με τη γεωγραφική θέση της διεύθυνσης αποστολής. Η Εταιρία μας, ωστόσο, καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε η επιβάρυνση να είναι σε απόλυτα ανταγωνιστικά επίπεδα. Το ακριβές κόστος υπολογίζεται αυτόματα στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα του παραλήπτη. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής που μας έχετε δώσει θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε «δύσβατη περιοχή», το σύστημα θα το αναγνωρίσει, θα σας ενημερώσει και ενδέχεται η παραγγελία σας να έχει επιπλέον χρέωση και μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.

10.3 Ανάλογα με την απόσταση της διεύθυνσης αποστολής από το κατάστημά μας, η παράδοση μπορεί να γίνει σε διάστημα από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

10.4 Η ένδειξη «ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» ισχύει μόνο σε παραγγελίες που παραδίδονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Ecocktails.gr. Σε περίπτωση που επιλέξετε «ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», δηλαδή από την PREMIUMBRANDSη παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μόνο αφού λάβετε σχετική ειδοποίηση από εμάς, είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου.

10.5 Σε περίπτωση δήλωσης λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής εκ μέρους σας ή σε περίπτωση μη παραλαβής προϊόντος λόγω απουσίας του παραλήπτη, το προϊόν είτε παραμένει στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier) για λίγες ημέρες ακόμα είτε επιστρέφεται στην PREMIUMBRANDS στον Άλιμο (Λεωφ. Βουλιαγμένης αρ. 538). Εάν το προϊόν παραμένει στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier), συνεννοείστε εκ νέου μαζί της για την παράδοση αυτού χωρίς χρέωση. Εάν, ωστόσο, το προϊόν έχει επιστρέψει στην PREMIUMBRANDSκαι επιθυμείτε να ορίσετε νέα ημερομηνία αποστολής και παραλαβής του προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στο info@ecocktails.grή τηλεφωνικά στο 210 6839800 και κατόπιν επικοινωνίας μας με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier) να οριστεί νέα ημερομηνία αποστολής με χρέωση δική σας.

11. Κανόνες Χρήσης του Ecocktails.gr

11.1 Κατά την πλοήγηση ή/και χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών και εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτής, οφείλετε να συμπεριφέρεστε κόσμια, ευγενικά και διακριτικά, απαγορευμένης ρητά της υιοθέτησης πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντίκεινται στον Κώδικα Δεοντολογικής Συμπεριφοράς στο Διαδίκτυο (Νetiquette).

11.2 Απαγορεύεται να εγκαταστήσετε και να προωθήσετε, με οποιονδήποτε τρόπο, μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από το λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές (chainletters), συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

11.3 Απαγορεύεται να εγκαταστήσετε, προωθήσετε ή/και διαθέσετε περιεχόμενο που περιέχει ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να καταστρέψουν ή επηρεάσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας/εφαρμογής της ιστοσελίδας ή να εμποδίσετε, έστω και να προσπαθήσετε να εμποδίσετε, άλλους επισκέπτες, χρήστες ή/και τρίτους να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες και εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτής.

11.4 Δεν σας επιτρέπεται και απαγορεύεται να επιτρέψετε και σε οποιονδήποτε τρίτο: (i) έστω και την προσπάθεια αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, δημιουργίας παράγωγων έργων, προγραμμάτων framing ή mirroring, αναδημοσίευσης, λήψης, απεικόνισης, μετάδοσης ή διανομής του συνόλου ή μέρους των παρεχόμενων από ή μέσω της ιστοσελίδας υπηρεσιών/εφαρμογών, σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης και με οποιονδήποτε τρόπο, (ii) τη χρήση οποιουδήποτε ρομπότ, spider, εφαρμογής έρευνας ή ανάκτησης ιστοσελίδων ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής για αντιγραφή, ανάκτηση, αρχειοθέτηση ή indexing για οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας που απαιτεί έλεγχο ταυτότητας ή είναι απενεργοποιημένο, (iii) την απόπειρα για reversecompiling, αποσυναρμολόγηση, reverseengineering ή με άλλο τρόπο να αλλοιώσει το σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών/εφαρμογών που παρέχονται από ή μέσω της ιστοσελίδας, (iv) την πρόσβαση στις παρεχόμενες από ή μέσω της ιστοσελίδας υπηρεσίες/εφαρμογές, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα προϊόν ή/και μια υπηρεσία/εφαρμογή που ανταγωνίζεται τις παρεχόμενες από ή μέσω της ιστοσελίδας υπηρεσίες/εφαρμογές ή/και τη χρήση των παρεχόμενων από ή μέσω της ιστοσελίδας υπηρεσιών/εφαρμογών για άμεσο ανταγωνισμό μαζί της.

11.5 Κατά την πλοήγηση ή/και χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών και εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτής, δηλώνετε, συμφωνείτε και συνομολογείτε ότι:

- δεν θα προσβάλλετε την προσωπικότητα τρίτων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αποστέλλοντας υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, και δεν θα προβείτε σε καμία ενέργεια που συνιστά άμεση ή έμμεση απειλή προς οποιονδήποτε άλλο επισκέπτη, χρήστη ή και τρίτο,

- δεν θα δημοσιεύετε ή μεταδίδετε οποιοδήποτε πορνογραφικό, άσεμνο, ανίερο, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, εξυβριστικό, απειλητικό, παράνομο ή άλλο υλικό που θα μπορούσε να αποτελεί ή να προτρέπει σε συμπεριφορά που θα μπορούσε να αποτελεί ποινικό αδίκημα, να προκαλέσει αστική ευθύνη ή με κάποιον άλλον τρόπο να παραβιάζει οποιαδήποτε διάταξη νόμου,

- οι πράξεις και οι παραλείψεις σας δεν θα βρίσκονται σε αντίθεση με το νόμο, τα χρηστά και τα συναλλακτικά ήθη, τα προσωπικά δεδομένα, τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των λοιπών επισκεπτών, χρηστών ή τρίτων,

- δεν θα παραπλανήσετε ή ζημιώσετε με κανέναν τρόπο την Εταιρία.

11.6 Σε κάθε περίπτωση η Εταιρία, με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός της, διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει, να απορρίψει ή/και να διαγράψει περιεχόμενο που έχετε αναρτήσει στην ιστοσελίδα, το οποίο κατά την ανέλεγκτη κρίση της παραβιάζει τους Όρους Χρήσης ή είναι προσβλητικό, παράνομο ή παραβιάζει τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου.

11.7 Σας γνωρίζουμε ότι καθώς στην ιστοσελίδα παρέχονται περισσότερες από μία υπηρεσίες/εφαρμογές, μπορεί να σας ζητηθεί να αξιολογήσετε και να αποδεχθείτε συμπληρωματικούς όρους που απαιτούνται για την αλληλεπίδρασή σας με μια ή περισσότερες υπηρεσίες/εφαρμογές.

11.8 Οι υποχρεώσεις της Εταιρίας δεν περιλαμβάνουν διενέργεια πράξεων για λογαριασμό σας. Τίποτα στους παρόντες Όρους Χρήσης δεν προορίζεται ή θεωρείται ότι θεμελιώνει οποιονδήποτε συνεταιρισμό ή κοινοπραξία ανάμεσα σε εσάς και την Εταιρία ή ορίζει το ένα μέρος ως αντιπρόσωπο του άλλου μέρους, ούτε εξουσιοδοτεί το ένα μέρος να δεσμεύεται για λογαριασμό του άλλου μέρους.

11.9 Η Εταιρία μπορεί ανά τακτά ή μη χρονικά διαστήματα να προσθέτει, να τροποποιεί, να αναστέλλει ή να παύει (προσωρινά ή μόνιμα) την παροχή οποιασδήποτε παρεχόμενης υπηρεσίας/εφαρμογής της, ακόμα και να αναστέλλει ή να παύει (προσωρινά ή μόνιμα) την πρόσβαση στην ιστοσελίδα, δίχως να έχει την υποχρέωση της προηγούμενη ειδοποίησή σας.

12. Περιορισμός Ευθυνών

12.1 Η Εταιρία δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση των παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λανθασμένη δική σας επιλογή προϊόντων, απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση των προϊόντων ή σε υπαιτιότητα του παραγωγού, όπως παροχή ελλιπών πληροφοριών ή οδηγιών που συνοδεύουν τα προϊόντα.

12.2 Η Εταιρία δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα των προϊόντων και για τυχόν προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία παροχής υπηρεσιών της και καθυστερήσεις στην αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων για λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της, όπως ενδεικτικά για λόγους ανωτέρας βίας, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, καταστάσεις ανάγκης, απεργίες, παράνομη συμπεριφορά τρίτων και προμηθευτών, πυρκαγιά, δυσλειτουργίες των συνεργαζόμενων εταιριών ταχυμεταφορών (courier), τυχαία χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων πριν την παράδοση σε εσάς και αφότου δοθούν για αποστολή, παράνομες παρεμβάσεις δικές σας ή τρίτου, δυσλειτουργία του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών (Τράπεζα) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας (HostProvider) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών πρόσβασης (AccessProvider) ή του τερματικού σας εξοπλισμού, εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους σας και γενικά κάθε περιστατικό που εμποδίζει την ομαλή εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων. Η ευθύνη της Εταιρίας περιορίζεται στις εκ της συμβάσεως μαζί σας ανειλημμένες υποχρεώσεις της και θα καταβάλλει πάσα δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε αυτές.

12.3 Η Εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν κακή κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων, εφόσον δεν οφείλεται σε πλημμελή φύλαξη των προϊόντων από την ίδια την Εταιρία και εφόσον ελήφθησαν όλα τα προληπτικά μέτρα που η ίδια (η Εταιρία) όφειλε να λάβει.

12.4 Οι παρεχόμενες από την ομάδα του Ecocktails.gr, πληροφορίες και συμβουλές, για θέματα που αφορούν στην κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών και στην υγεία προσφέρονται αποκλειστικά προς ενημέρωσή σας και δεν αντικαθιστούν, σε καμία περίπτωση, τις ιατρικές συμβουλές και γνωματεύσεις από επαγγελματίες ιατρούς, ιατρικούς φορείς και διαγνωστικά κέντρα που οφείλετε να λαμβάνετε και να ακολουθείτε για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας και καθημερινών θεμάτων που σας απασχολούν. Οι, σε απάντηση ερωτημάτων σας, παρεχόμενες συμβουλές και πληροφορίες από τον παρόντα δικτυακό τόπο είναι απόλυτα έγκυρες και αξιόπιστες, δίδονται, όμως, υπό την επιφύλαξη της ακρίβειας, πληρότητα και αλήθειας των παρεχόμενων από εσάς πληροφοριών για το ζήτημα που σας απασχολεί, τα χαρακτηριστικά των οποίων (πληροφοριών) δεν είμαστε σε θέση, ούτε υποχρεωνόμαστε να επιβεβαιώνουμε. Σε περίπτωση δε, παροχής εκ μέρους σας αναληθών, ανακριβών και/η ελλιπών πληροφοριών, η Εταιρία απαλλάσσεται από την ευθύνη για την εγκυρότητα των παρεχόμενων σε εσάς συμβουλών και από την ευθύνη για ζημιά σας από ακατάλληλη για τις ανάγκες του πληροφορία ή/και συμβουλή.

12.5 Με την είσοδο στον παρόντα δικτυακό τόπο, αποδέχεστε ότι η πλοήγηση και χρήση του γίνεται με δική σας ευθύνη και ότι κανένα από τα μέρη που εμπλέκονται στη δημιουργία, παραγωγή ή έκδοση του παρόντος δικτυακού τόπου δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, η Εταιρία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για λάθη και ανακρίβειες της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών/εφαρμογών της, για κόστη ή δαπάνες οιουδήποτε τύπου (συμπεριλαμβανομένων αμοιβών δικηγόρου, αμοιβών εμπειρογνώμονα ή άλλων εξόδων), για οποιαδήποτε διακοπή, παύση, κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών/εφαρμογών της ιστοσελίδας, για οποιοδήποτε λάθος από πράξη ή παράλειψη επί του περιεχομένου της ιστοσελίδας, ή για οποιαδήποτε ζημία, περιουσιακή ή ηθική, άμεση ή έμμεση, συμπτωματική ή επακόλουθη, που ήθελε προκληθεί από την πρόσβαση, τη χρήση ή την πλοήγηση στον παρών δικτυακό τόπο ή από την αποθήκευση (downloading) οποιουδήποτε υλικού, κειμένου, δεδομένων, εικόνων, βίντεο ή αρχείων ήχου από τον παρόντα δικτυακό τόπο, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οτιδήποτε τυχόν προκλήθηκε από ιό (virus, Trojanhorses), λάθος στο πρόγραμμα (bug), ανθρώπινη ενέργεια ή παράλειψη αυτής, από οποιοδήποτε σύστημα υπολογιστών, τηλεφωνική γραμμή, εξάρτημα υπολογιστή (hardware), λογισμικού (software) ή δυσλειτουργίας προγράμματος είτε οποιουδήποτε άλλου λάθους, παράλειψης ή καθυστέρησης στη μετάδοση από τον υπολογιστή ή από τη σύνδεση δικτύου.

12.6 Η Εταιρία δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε τηλεφωνικό, τηλεπικοινωνιακό ή άλλου είδους κόστος τυχόν προκύψει. Η Εταιρία βασίζεται σε άλλους παρόχους υπηρεσιών (όπως πάροχοι δικτύου, κέντρα δεδομένων, πάροχοι τηλεπικοινωνιών) για να σας διαθέσει την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες/εφαρμογές της. Παρότι η Εταιρία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για να σας παρέχει ένα καλό επίπεδο υπηρεσιών/εφαρμογών, δεν εγγυάται ότι οι εν λόγω υπηρεσίες/εφαρμογές δεν θα περιέχουν σφάλματα ή ότι η λειτουργία τους θα είναι αδιάλειπτη. Ως εκ τούτου, η Εταιρία δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για ζημίες που τυχόν υποστείτε ως αποτέλεσμα καθυστερήσεων ή σφαλμάτων της ιστοσελίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών/εφαρμογών της που οφείλονται στους παρόχους υπηρεσιών που χρησιμοποιεί.

12.7 Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά σας και για όποια, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, δεδομένα, κείμενα, αρχεία, πληροφορίες, ονόματα χρήστη, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, προφίλ, αποσπάσματα ήχου και εικόνας, ήχους, μουσικά έργα, έργα με συγγραφικά δικαιώματα, εφαρμογές, συνδέσμους και όποιο άλλο περιεχόμενο ή υλικό υποβάλλετε, αναρτάτε ή προβάλλετε στην ιστοσελίδα ή μέσω αυτής. Το περιεχόμενο που υποβάλλετε, αναρτάτε ή προβάλλετε στην ιστοσελίδα ή μέσω αυτής λογίζεται ως μη εμπιστευτικό και απαλλαγμένο από κάθε είδους δικαίωμα. Ως εκ τούτου, και σε περίπτωση που δεν το διαγράψετε/κατεβάσετε από την ιστοσελίδα, η Εταιρία έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί, αντιγράφει, αναπαράγει, εμφανίζει, διανέμει, δημοσιεύει ή/και μεταδίδει, εν όλω ή εν μέρει, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο, μέσω της ιστοσελίδας της, εκτός εάν ρητά εναντιωθείτε προς τούτο αποστέλλοντάς μας ηλεκτρονικό μήνυμα («email») στο info@ecocktails.gr.

12.8 Αναγνωρίζετε και συναινείτε ότι άλλοι επισκέπτες/χρήστες/καταναλωτές ή τρίτοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, αφήνοντας σχετικά σχόλια στις υπηρεσίες/εφαρμογές της ιστοσελίδας. Ειδικότερα, αναγνωρίζετε και συναινείτε ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτήσετε στην ιστοσελίδα θα μπορεί να γίνει προσιτό στους άλλους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας ή/και σε οποιονδήποτε τρίτο καθώς επίσης και να διανεμηθεί περαιτέρω από το Διαδίκτυο. Επιπλέον, αναγνωρίζετε και συναινείτε ότι όλα τα στοιχεία σας, προσωπικά και μη, μπορεί να συγκεντρωθούν, συσχετισθούν και χρησιμοποιηθούν από τρίτους και ενδέχεται να καταλήξουν σε «απρόκλητη» αποστολή μηνυμάτων από τρίτους. Τέτοιες ενέργειες δεν ελέγχονται από την Εταιρία, η οποία παρότι έχει πάρει τα μέγιστα δυνατά μέτρα, δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη προστασία από τους κινδύνους του Διαδικτύου.

12.9 Ρητά αναγνωρίζετε ότι η Εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ιστοσελίδες, υπηρεσίες Διαδικτύου ή χαρακτηριστικά τρίτων μερών. Η αλληλεπίδρασή σας με οποιοδήποτε τρόπο με άλλες ιστοσελίδες και υπηρεσίες Διαδικτύου είναι στην αποκλειστική και απόλυτη κρίση σας και γίνεται με δική σας ευθύνη και σε καμία περίπτωση με ευθύνη της Εταιρίας.

13. Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

13.1 Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ονομασιών, εμπορικών σημάτων, λογοτύπων, ευρεσιτεχνιών, ονόματος χώρου (domainname), κώδικα λογισμικού, λογισμικού (περιλαμβανομένων βοηθητικών εφαρμογών «applets» και δεσμών ενεργειών), μεταγλώττιση λογισμικού, γραφικών, απεικονίσεων, φωτογραφιών, εικόνων, αρχείων βίντεο ή ήχου, διαδραστικών εφαρμογών, και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας της Εταιρίας και διέπεται από τις εθνικές, κοινοτικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναμετάδοση, αναδημοσίευση, λήψη στιγμιότυπων οθόνης, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, εκμίσθωση, μεταβίβαση, εκχώρηση, παραχώρηση (με ή χωρίς αντάλλαγμα), εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οιονδήποτε τρόπο ή μέσο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση της Εταιρίας. Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι οτιδήποτε περιλαμβάνεται στις σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί κατοχυρωμένο σήμα ή προϊόν πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας της Εταιρίας ή τρίτων (που χρησιμοποιείται μετά από χορήγηση άδειας) και ως εκ τούτου η μη εξουσιοδοτημένη χρήση μπορεί να οδηγήσει στις νόμιμες κυρώσεις.

13.2 Από την ανωτέρω απαγόρευση εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνο αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας σε έναν απλό, προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική – ιδιωτική, μη δημόσια (με ή χωρίς αντάλλαγμα) και μη εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή ή αλλοίωση της ένδειξης προέλευσης και χωρίς, με την ενέργεια αυτή, να θίγονται τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και αποκλειστικής εκμετάλλευσης της Εταιρίας ή τρίτων.

13.3 Η δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης του λογισμικού που συνέχεται με την ιστοσελίδα («λογισμικό»), δεν συνιστά κανενός είδους δικαιώματός σας επί του λογισμικού. Οφείλετε να παραλείπετε οιαδήποτε πράξη αντιγραφής, μετάφρασης, αλλοίωσης, απομίμησης, ή προσβολής του λογισμικού και του περιεχομένου του, με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο και γενικά οποιαδήποτε προσβολή των δικαιωμάτων αυτών.

13.4 Με το παρόν η Εταιρία σας παραχωρεί μη αποκλειστική, προσωποπαγή, ανεκχώρητη και ελευθέρως ανακλητή άδεια χρήσης του λογισμικού, η οποία θα διαρκεί μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών/εφαρμογών της, σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης.

13.5 Κάθε δικαίωμα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, καθώς και κάθε δικαίωμα (περιλαμβανομένης της υπεραξίας και, όπου ισχύει, των εμπορικών σημάτων) επί της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου ανήκει στην Εταιρία.

13.6 Κάθε υλικό που μεταδίδεται ή αναρτάται ή υποβάλλεται στη δικτυακή τοποθεσία, θα θεωρείται (και η Εταιρία θα το εξομοιώνει ως) μη εμπιστευτικό και κοινόχρηστο και δεν θα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του εκάστοτε επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας.

13.7 Υποχρεούστε να αποκαταστήσετε κάθε θετική και αποθετική ζημία που τυχόν υποστεί η Εταιρία λόγω παραβίασης δικαιωμάτων τρίτων ή κακής ή παράνομης χρήσης της ιστοσελίδας.

14. Σύνδεσμοι (LINKS) από και προς άλλες Διαδικτυακές Τοποθεσίες

14.1 Στο Ecocktails.grενδέχεται να υπάρχει περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων μερών και πηγές που παρέχονται από τρίτους, υπηρεσίες διαδικτύου ή λειτουργίες, χαρακτηριστικά, σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε δικτυακούς τόπους και σε υπηρεσίες/εφαρμογές τρίτων.

14.2 Παρόλο που ο παρών δικτυακός τόπος είναι πιθανόν να συνδέεται με άλλους δικτυακούς τόπους, η Εταιρία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες/εφαρμογές των άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «συνδέσμων», hyperlinks ή διαφημιστικών banners, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών/εφαρμογών τους καθώς την αποκλειστική, αστική και ποινική ευθύνη, για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου τους φέρουν οι τρίτοι αυτοί δικτυακοί τόποι.

14.3 Η Εταιρία αποποιείται οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης έγκρισης, επιδοκιμασίας, σχέσης, χορηγίας ή συνεργασίας με τους συνδεόμενους δικτυακούς τόπους, εκτός εάν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε στις αντίστοιχες ιστοσελίδες/εφαρμογές οι οποίες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

14.4 Η Εταιρία δεν ασκεί κανέναν έλεγχο σε άλλες τοποθεσίες ούτε αποδέχεται ούτε αναλαμβάνει ευθύνη για άλλες τοποθεσίες ή για το περιεχόμενο ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες/εφαρμογές άλλων τοποθεσιών (περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, σχετικά με τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης όπως π.χ. το Facebook, Τwitter, Google+) και δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τις όποιες απώλειες ή ζημίες μπορεί να προκύψουν λόγω της πλοήγησης και χρήσης τους από εσάς. Εάν αποφασίσετε να προσπελάσετε δικτυακές τοποθεσίες τρίτων που συνδέονται με την παρούσα δικτυακή τοποθεσία, αναλαμβάνετε αποκλειστικά τον κίνδυνο.

15. Διαφημιστικά μηνύματα και Χορηγοί

15.1 Στην παρούσα δικτυακή τοποθεσίαείναι δυνατόν να αναρτώνται παντός τύπου διαφημιστικά μηνύματα και μηνύματα χορηγών. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ή να κάνετε κλικ στα διαφημιζόμενα αγαθά και υπηρεσίες όπως κρίνετε σωστό. Η Εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία σας με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ σας σχέση.

15.2 Η Εταιρία δεν υποχρεούται να εξετάσει και δεν εξετάζει τη νομιμότητα ή όχι του διαφημιστικού υλικού που προβάλλεται στην ιστοσελίδα (πέραν των προφανών περιπτώσεων προσβολής έννομων δικαιωμάτων που θα γίνονταν αντιληπτές και από τον μέσο συνετό πολίτη) και ως εκ τούτου δε δύναται να της καταλογιστεί οιασδήποτε μορφής ευθύνη. Η ευθύνη αυτή βαρύνει τους διαφημιζόμενους χορηγούς ή και δημιουργούς του προβαλλόμενου διαφημιστικού υλικού.

15.3 Στο πλαίσιο αυτό, κάθε καταγγελία σχετικά με το περιεχόμενο διαφημιστικού υλικού που υπάρχει στην ιστοσελίδα θα πρέπει να διαβιβάζεται στους άμεσους ενδιαφερόμενους, δεδομένου ότι η Εταιρία δε φέρει ουδεμία σχετική ευθύνη.

16. Blog – Social Media

16.1 To Ιστολόγιο, γνωστό συχνά με την ονομασία «Blog», είναι μορφή ιστοχώρου. Αποτελείται από μια λίστα καταχωρήσεων και τα θέματά του μπορεί να ποικίλουν (πολιτικά, κοινωνικά, υγείας, μουσικά, αθλητικά, τεχνολογίας, τέχνες, κ.α.). Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά σε αυτό παραθέτοντας τις απόψεις του, τα σχόλια του ή αναρτώντας οτιδήποτε αναφορικά με το θέμα που αναπτύσσεται κάθε φορά.

16.2 Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που αναρτώνται και που περιλαμβάνονται στο «Blog», το οποίο διατηρείται στην ιστοσελίδα, αποτελούν μία προσφορά προς τους χρήστες της και δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων.

16.3 Η Εταιρία αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του «Blog». Οποιαδήποτε ανάρτηση στο «Blog» της παρούσας ιστοσελίδας γίνεται κατόπιν σχετικής εγκρίσεως από τον διαχειριστή του εν λόγω «Blog» για την εξασφάλιση της σωστής παρουσίασης και της ποιότητας του περιεχομένου των αναρτήσεων. Για να προβείτε σε ανάρτηση θα πρέπει πρώτα να στείλετε με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στον διαχειριστή του «Blog» το περιεχόμενο της ανάρτησης που επιθυμείτε να κάνετε, συνοδεύοντάς τo με κάποια φωτογραφία ή και εικόνα εάν το επιθυμείτε. Ο διαχειριστής του «Blog» δύναται να εγκρίνει ή να απορρίψει τη σχετική ανάρτηση που επιθυμείτε να κάνετε. Οι χρήστες του «Blog» που διατηρεί η Εταιρία, το χρησιμοποιούν με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας και τη σχετική ευθύνη.

16.4 Η Εταιρία δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο το οποίο αναρτούν ή/και δημοσιεύουν οι εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας και δεν υιοθετεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων που υποβάλλουν αυτοί.

16.5 Εάν η Εταιρία λάβει ειδοποίηση ότι το περιεχόμενο κάποιας ανάρτησης είναι παράνομο, άσεμνο, ανήθικο, κακόβουλο, μη ευπρεπές ή θίγει την δημόσια αιδώ, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί άμεσα και χωρίς προειδοποίηση σε διαγραφή της σχετικής ανάρτησης και σε απαγόρευση επόμενης δημοσίευσης στον συγκεκριμένο εγγεγραμμένο χρήστη που προέβη στην ανάρτηση αυτή.

16.6 Η Εταιρία συμμετέχει ενεργά και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (SocialMedia), έχοντας δημιουργήσει τη δική της σελίδα σε αυτά (πχ Facebook, Twitter, Google+). Η συμμετοχή στα εν λόγω Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δε γεννά οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση εκ μέρους σας και η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη αναφορικά με την ύπαρξη και το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν.

17. Παραβίαση των Όρων Χρήσης

17.1 Απαγορεύεται η παραβίαση ή η προσπάθεια παραβίασης της ασφάλειας της ιστοσελίδας, των υπηρεσιών ή των εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτής.

17.2 Η παραβίαση των παρόντων Όρων μπορεί, κατά την απόλυτη κρίση της Εταιρίας, να οδηγήσει σε τερματισμό του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η Εταιρία δεν θα είναι υπεύθυνη για όλων των ειδών τις πληροφορίες και το περιεχόμενο που παρέχετε και ότι χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, τις υπηρεσίες ή τις εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτής με δική σας ευθύνη. Εάν παραβιάσετε το γράμμα ή το πνεύμα των παρόντων Όρων, ή με άλλο τρόπο δημιουργήσετε τυχόν κίνδυνο ή εκθέσετε νομικά την Εταιρία, μπορούμε να σταματήσουμε την παροχή πρόσβασης, ολική ή μερική, στην ιστοσελίδα, τις υπηρεσίες ή τις εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτής.

17.3 Η παραβίαση του ως άνω αναφερόμενου κανόνα ασφαλείας δύναται να οδηγήσει σε αστική ή/και ποινική δίωξη. Η Εταιρία θα διερευνήσει τα γεγονότα που πιθανώς σχετίζονται με την παραβίαση και δύναται να συνεργαστεί με τις αρμόδιες Αρχές που σχετίζονται με παραβάσεις τέτοιου είδους.

17.4 Η Εταιρία θα συνεργαστεί πλήρως με τις Αρχές και θα συμμορφωθεί με οιαδήποτε δικαστική εντολή για τον εντοπισμό του παραβάτη.

17.5 Κατανοείτε πλήρως και αποδέχεστε ότι έχετε την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσετε την Εταιρία και κάθε συνεργάτη, συνέταιρο ή/και συνεργαζόμενη εταιρεία αυτής για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στην ίδια την Εταιρία ή/και στους συνεργάτες, συνεταίρους ή/και στις συνεργαζόμενες εταιρίες αυτής, εξαιτίας της παράνομης χρήσης ή/και κατάχρησης της ιστοσελίδας, των υπηρεσιών ή των εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές) που διατίθενται ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτής.

17.6 Αποδεχόμενοι τους παρόντες Όρους, συμφωνείτε να διαφυλάξετε πλήρως την Εταιρία καθώς και τους συνεργάτες, συνεταίρους ή/και τις συνεργαζόμενες εταιρίες αυτής ανέπαφες από οποιοδήποτε αδίκημα, αξίωση ή απαίτηση και να επιβαρυνθείτε με τυχόν δικαστικά και νομικά έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν κατά την παραβίαση του περιεχομένου των παρόντων Όρων Χρήσης καθώς ή/και την παραβίαση των δικαιωμάτων τρίτων μερών κατά τη χρήση ή/και περιήγησή σας στην ιστοσελίδα.

18. Εφαρμοστέο Δίκαιο & Επίλυση Διαφορών

18.1 Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ εσάς και της Εταιρίας, θα πρέπει να προηγηθεί προσπάθεια διευθέτησής της σε φιλικό επίπεδο.

18.2 Σε αντίθετη περίπτωση, οι σχετικές αξιώσεις μπορούν να εγερθούν εντός των νόμιμων προθεσμιών.

18.3 Εφαρμοστέο δίκαιο είναι το Ελληνικό και τα Δικαστήρια των Αθηνών έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα επίλυσης τυχών διαφορών που θα προκύψουν και δεν θα διευθετηθούν σε φιλικό επίπεδο.

18.4 Εάν εγείρετε αξίωση εναντίον της Εταιρίας που αφορά όμως δική σας πράξη ή παράλειψη, περιεχόμενο ή πληροφορίες που εσείς έχετε παράσχει στην Εταιρία, δηλώνετε ότι θα αποζημιώσετε και θα απαλλάξετε την Εταιρία από όλες τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και ότι θα αποκαταστήσετε κάθε είδους ζημίας, απώλεια που τυχόν έχει υποστεί τόσο η ίδια η Εταιρία όσο και οι συνεργάτες και συνεταίροι αυτής και ότι θα καταβάλλεται εντόκως τυχόν έξοδα στα οποία η Εταιρία έχει ήδη κάνει (συμπεριλαμβανομένων των νομικών αμοιβών) που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της αξίωσης που εγέρθηκε εσφαλμένα κατά ημών.

18.5 Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων κριθεί από αρμόδιο Δικαστήριο ως άκυρη ή μη εφαρμοστέα, συμφωνείτε ότι το τμήμα της διάταξης αυτής θα διαχωριστεί από τους υπόλοιπους Όρους και δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και εκτελεστότητα των λοιπών διατάξεων, οι οποίες θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή.

19. Επικοινωνία

19.1 Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρία για οποιοδήποτε θέμα και για οτιδήποτε επιθυμείτε να δηλώσετε ή να καταγγείλετε. Περαιτέρω, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρία για να υποβάλλετε αίτημα διόρθωσης ή διαγραφής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχετε εισάγει στον παρών δικτυακό τόπο, περιορισμού της επεξεργασίας τους, εναντίωσης στην επεξεργασία τους, πρόσβασης σε αυτά καθώς και ανάκλησης της συγκατάθεσής σας περί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ανά πάσα στιγμή, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στοinfo@ecocktails.gr.

19.2 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε καταγγελία αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σας γνωστοποιούμε ότι Αρμόδια Αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας αριθμός 1 – 3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, με Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 64 75 628 και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: complaints@dpa.gr

20. Επιστροφές Προϊόντων

Η ομάδα του Ecocktails.gr, αξιοποιώντας την μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία της στον χώρο, εγγυάται την φύλαξη και συντήρηση των ειδών του καταλόγου του καταστήματος κάτω από επαγγελματικές συνθήκες. Επιπλέον, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε είδος να παραδοθεί στον πελάτη σε τέλεια κατάσταση. Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές.